App, foldere og bøger

Se nationalparkens mange udgivelser. Du kan finde foldere om de forskellige områder, aktivitetshæfte og en app, der guider rundt i nationalparken. 

Hent Nationalpark Thy appen

Applikationen viser vejen gennem det smukke og barske landskab i Nationalpark Thy. Brug den som guide til store naturoplevelser eller som vejviser ad spændende ruter gennem skov og klit. Appen indeholder kort med mulighed for at vælge forskellige lag, som blandt andet viser lokaliteter og ruter. Appen kører offline, så der er ingen roaming afgifter eller lange ventetider, dog er der nogle steder mulighed for at søge flere informationer online.

Hjælp med at gøre app'en endnu bedre ved at udfylde dette spørgeskema Der er en "cykel- og vandreguide" på højkant.

Se introduktionsvideo til app'en

Oplev Nationalpark Thy med Pil og Storm

Hvor finder du de drabelige kødædende planter? Kan en myg danne en rose? Og hvordan vandrer en klit?

Det og mange andre ting giver denne bog svaret på. Oplev Nationalpark Thy med Pil og Storm er oplevelsesbog for familier. Den fortæller om 25 arter og naturfænomener, som er særlige for nationalparken.

Bogen er udarbejdet i samarbejde med erfarne naturvejledere og undervisere. Den er fuld af billeder og illustrationer samt opgaver og lege, der skal inspirere og involvere børnene til bedre at forstå naturen i nationalparken.

Bogen er nu oversat til tysk og kan også bestilles hos Knakken.dk

high5-storm-pil-011215.bmp

I historiens spor med Pil og Storm

Pil og Storms nye eventyr giver børn og deres voksne viden og nysgerrighed i forhold til, hvad de ser i landskabet. Den nye High5 bog, der henvender sig til familier med børn omkring 10-12 år, øger gæsternes kendskab til og forståelse for kulturhistorien i Nationalpark Thy.
Bogen indeholder fem temaer:

  • Kampen mod fjenden (anden verdenskrig)
  • Kampen mod havet (bl.a. kystsikring og strandinger)
  • Kampen for livet (hverdagslivet på klitheden og og fiskersamfundene)
  • Kampen mod sandet (menneskers kamp mod sandflugtens hærgen)
  • Kampen i fortiden (liv og død fra stenalderen op til vikingetiden)

Bogen kan købes for 50 kr. hos lokale boghandlere og turistbureauer samt i Nationalpark Thys besøgshus på Stenbjerg Landingsplads. Bogen kan også bestilles hos Museum Thy

På sporet af Nationalpark Thy

"På sporet af Nationalpark Thy" er den første guide, der giver en samlet oversigt over turmuligheder til fods og på cykel i Nationalpark Thy samt en beskrivelse af 30 attraktioner, som kan opleves undervejs. Guiden kan bruges både til planlægning af turen hjemmefra og som guide og opslagsværk undervejs.

Guiden findes også på engelsk og tysk, og kan købes på turistbureauer, hos boghandlere og hos enkelte overnatningssteder i Thy.

Køb "På sporet af Nationalpark Thy" (Er udsolgt på dansk, men tilgængelig på tysk og engelsk)

Se et uddrag af guiden

Se cykelkort som pdf

Se video om På sporet af Nationalpark Thy 

Forlaget Calazo har i 2019 lavet et vandrekort over Nationalpark Thy, som kan købes hos Frliftsland.