Presse

 

Åbenhed og service

Nationalpark Thy er en uafhængig statslig fond oprettet ved bekendtgørelse efter Lov om nationalparker. Vi lægger stor vægt på åbenhed omkring vores arbejde. Og vi forsøger efter bedste evne at servicere journalister og andre, der har spørgsmål til nationalparken og vores arbejde. Man er derfor altid velkommen til at kontakte sekretariatet. 

Læs mere om organisationen her og ønskes yderligere information om nationalparken, er man velkommen til at kontakte en af nedenstående.

Pressebilleder

Nationalpark Thy byder alle velkomne til storslåede naturoplevelser og hjælper gerne samarbejdspartnere og interessenter med at fortælle om Danmarks største vildmark.

Man er derfor velkommen til at downloade billeder fra vores mediegalleri her i forbindelse med redaktionel omtale af Nationalpark Thy (ikke kommercielt øjemed) eller Nationalpark Thy produkter. Ønsker du at bruge billederne til kommerciel brug fx bøger eller reklame for produkter, så bedes du købe billedet hos fotografen. Vi hjælper dig gerne med at finde vej til ophavsmanden eller -kvinden. Og har du brug for hjælp til skriftligt indhold om nationalparken, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

 

 

 

Kontakt

Torben Juul-Olsen

Title: Bestyrelsesformand
Mobile: 40100881

Else Østergaard Andersen

Title: Leder, cand.scient. & MPA
Phone: 72 54 15 01
Mobile: 22 22 16 66