• På billedet ses håndværkere der er igang med at bygge den nye gruppeshelter ved Lodbjerg Fyr

Nyt gruppeshelter på vej ved Lodbjerg Fyr

Publiceret 06-08-2020

Opgraderingen af den populære shelterplads ved Lodbjerg Fyr fortsætter. Nu påbegyndes arbejdet med gruppeshelteren.

• Revision af nationalparkplanen

Publiceret 22-07-2020

12 år er snart gået, siden Nationalpark Thy blev indviet. Og det er nu igen blevet tid til at revidere nationalparkplanen. Du har mulighed for at komme med idé..

• Sommeroplevelser i Nationalpark Thy

Publiceret 06-07-2020

Sommeren byder på masser af storslåede naturoplevelser i Nationalpark Thy: Vandreture, cykelture, rideture eller måske en guidet bustur? Læs her om nogle af de..

• Med guide på tur i Nationalpark Thy

Publiceret 03-07-2020

Nationalpark Thy har indgået partnerskab med en række virksomheder og privatpersoner, som kan tage dig med på tur.

• Flagermusenes livsvilkår i Thy studeres nu helt tæt på

Publiceret 02-07-2020

15. juni Fonden støtter et lokalt samarbejdsprojekt med 323.350 kroner

• Sommer i Vores Natur i Nationalpark Thy

Publiceret 02-07-2020

Nationalpark Thy er en del af det landsdækkende event "Sommer i Vores Natur". Læs mere her og find vej til ture og oplevelser.

• Nye shelters ved Lodbjerg Fyr

Publiceret 30-06-2020

I dag begynder arbejdet med at opgradere shelterpladsen ved Lodbjerg Fyr, så der i stedet for en shelter kommer to nye enkelt-shelters og en gruppe-shelter. D..

• Klar til sommersæsonen i Nationalpark Thy

Publiceret 12-06-2020

Nationalpark Thy er nu parat til at åbne Stenbjerg Informationshus og aktiviteterne på Lodbjerg Fyr for sæsonen 2020. I forbindelse med åbningen er der sket ti..

• Lodbjerg Fyrtårn og udstilling genåbner

Publiceret 28-05-2020

Vi er glade for at kunne genåbne udstilling og fyrtårn til glæde for gæsterne på stedet.

• Kviksand på stranden ved Lodbjerg Fyr

Publiceret 26-05-2020

Klitheden står smukt omkring Lodbjerg Fyr og inviterer til en vandretur - men pas på der er mandag den 25. maj konstateret kviksand på stranden.

Søg i nyheder