Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

App, foldere og bøger

Se nationalparkens mange udgivelser. Du kan finde foldere om de forskellige områder, aktivitetshæfte og en app, der guider rundt i nationalparken. 

Hent Nationalpark Thy App'en

Applikationen viser vejen gennem det smukke og barske landskab i Nationalpark Thy. Brug den som guide til store naturoplevelser eller som vejviser ad spændende ruter gennem skov og klit. App’en indeholder kort med mulighed for at vælge forskellige lag, som blandt andet viser lokaliteter og ruter. App’en kører offline, så der er ingen roamingafgifter eller lange ventetider, dog er der nogle steder mulighed for at søge flere informationer online.

Hjælp med at gøre app'en endnu bedre ved at udfylde dette spørgeskema 

Der er en "cykel- og vandreguide" på højkant.

Hent en quick guide til app'en 

Se introduktionsvideo til app'en

app screenshot 1

Oplev Nationalpark Thy med Pil og Storm

Hvor finder du de drabelige kødædende planter? Kan en myg danne en rose? Og hvordan vandrer en klit?

Det og mange andre ting giver denne bog svaret på. Oplev Nationalpark Thy med Pil og Storm er oplevelsesbog for familier. Den fortæller om 25 arter og naturfænomener, som er særlige for nationalparken.

Bogen er udarbejdet i samarbejde med erfarne naturvejledere og undervisere. Den er fuld af billeder og illustrationer samt opgaver og lege, der skal inspirere og involvere børnene til bedre at forstå naturen i nationalparken.

Bestil den her

Bogen er nu oversat til tysk og kan også bestilles hos Knakken.dk

high5-storm-pil-011215.bmp
Seværdigheder kort

På sporet af Nationalpark Thy

"På sporet af Nationalpark Thy" er den første guide, der giver en samlet oversigt over turmuligheder til fods og på cykel i Nationalpark Thy samt en beskrivelse af 30 attraktioner, som kan opleves undervejs. Guiden kan bruges både til planlægning af turen hjemmefra og som guide og opslagsværk undervejs.

Guiden findes også på engelsk og tysk, og kan købes på turistbureauer, hos boghandlere og hos enkelte overnatningssteder i Thy.

Køb "På sporet af Nationalpark Thy" og få den tilsendt med posten

Se et uddrag af guiden

Se video om På sporet af Nationalpark Thy 

cykelvandreguide