Tag på Lejrskole i Nationalpark Thy

Danmarks største vildmark

Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark. Her slår bølgerne fra Vesterhavet ind mod strandene, hvorfra vinden fører sandkornene op i de høje klitter. Bag dem åbner landskabet sig som klitheder og søer med klart vand. Og endnu længere inde i landet ligger de store sammenhængende skovområder. Nationalparken rummer nogle af landets mest enestående naturtyper, hvor af nogle også er sjældne i en international målestok.

I Nationalpark Thy kan du opleve: Danmarks største vildmark - Cold Hawaii - Vesterhavets brutale kræfter - Nogle af Danmarks reneste søer - Store plantager - Stilhed - Mørke - Krondyrenes brøl - Rigt dyre- og planteliv - Spændende lokal historie - Og meget mere.

Vælg en pakke eller sammensæt din egen

Vi har her på siden samlet et udvalg af undervisningsforløb målrettet overbygning og mellemtrin. Brug dem som de er, eller som inspiration til jeres tur til Thy.

Overnatning i Thy

Der er mange forskellige muligheder for at overnatte i Thy. Find jeres overnatning på:

Søg flere undervisningsforløb

Find inspiration i nationalparkens undervisningsdatabase til endnu flere læringsaktiviteter i Nationalpark Thy.

Søg i undervisningsdatabasen

Brug Nationalpark Thy app'en

Brug den som guide til store naturoplevelser eller som vejviser ad spændende ruter gennem skov og klit. App’en indeholder kort med mulighed for at vælge forskellige lag, som blandt andet viser lokaliteter og ruter. App’en kører offline, så der er ingen roaming afgifter eller lange ventetider.

Hent app'en i Google Play eller Appstore.