Digital fortælling

Download en fortælling til din telefon eller mp3-afspiller - om spøgelser, en signalmast og en hemmelig begravelse.

Den 15 årige Tobias er på research til sin nye bog, som handler om uforløste sjæle. Han tager til Stenbjerg Landingsplads, hvor han har hørt, at der vandrer en del uforløste sjæle rundt. Han tager på "Vandring i blandt".

Du kan komme med på denne vandring. Men tør du?

"Jeg synes, det er en spændende historie med sjove indslag. Den er fortalt på en anderledes måde, hvor man følger personerne, og hvordan de har det med oplevelserne, uden at de siger noget konkret. Samtidig får man også lidt viden om Stenbjergs historie. Jeg synes, det er en god måde at kombinere fakta og fiktion på."

Celine Schäffer, 15 år

"Vandring i blandt" er en dramatiseret fortælling, hvor virkelighed og fantasi blandes. Du kan downloade den til din mp3 afspiller eller lignende. Med filen på din telefon er du klar til vandringen.

Sådan gør du

  1. Hent app'en "Nationalpark Thy" i appstore eller GooglePlay.
  2. Vælg kategorien "Kultur" og zoom ind på Stenbjerg.
  3. Klik på "Vandring iblandt uforløste sjæle" og tag på research med Tobias på Stenbjerg Landingsplads, mens du afspiller fortællingen og følger ham i landskabet efter kortet
  4. Print et kort ud
  5. Fortsæt din research her på siden

Hvad er det med Niels Peter og signalmasten?

Tror du på spøgelser?

Flyverbegravelse i Stenbjerg - med forbuden krans

Om forfatteren og folkene bag fortællingen

 Fortællingen ved Stenbjerg Landingsplads er blevet til som et udviklingsprojekt med VisitNordjylland og Netværk Limfjorden i et samarbejde med Teater Katapult i Århusmed og med hjælp fra Museum Thy.

Historien varer ca 24 minutter.