Nye åbningstider på Nationalparkens besøgssteder

26-09-2022

Der er ingen vej udenom: Sommeren lakker mod enden, dagene bliver kortere, og åbningstiderne tilrettes på Nationalparkens besøgssteder

Sikke en sommersæson vi har haft i Nationalpark Thy! Med masser af gæster fra ind- og udland i Nationalparkcenteret i Vorupør, på Stenbjerg Landingsplads og i tårn og kaffestue på Lodbjerg Fyr. 

Der er stadig kaffe på kanden i sidstnævnte, men med efterårets komme er det også blevet tid til at justere åbningstiderne på vores besøgssteder.

På Lodbjerg Fyr vil der være åbent fra 11-16 alle dage frem til 30. september. Og så igen i forbindelse med efterårsferien fra 14. til 23. oktober, ligeledes 11-16. Fyret og udstillingen er åben som altid fra 7-21, året rundt.

I Vorupør går nationalparkcenteret på vintertid. Det vil sige, at der fra 1. oktober til 23. december er åbent hver dag fra 11-15, hvor vores frivillige værter står klar til at tage imod. 

Infohuset på Stenbjerg Landingsplads er under ombygning. Vi glæder os til at vise jer resultatet næste forår. Indtil da er der åbent i vores frivilligt bemandende infotrailer lige ved siden af huset hver dag i september fra 13-16, plus i hele uge 42. 

Husk også, at der er årets sidste 'Folk & fisk, bær & urter', onsdag 19. oktober fra 14-16.