To ledige stillinger i Nationalpark Thy

03-03-2021

Har du lyst til at arbejde i Nationalpark Thy?

Vi har i øjeblikket to ledige stillinger i sekretariatet for Nationalpark Thy. Har du de rette kvalifikationer og lyst til at arbejde i og med natur og mennesker i Danmarks største vildmark - så se mere her.

Nationalpark Thy er skabt af havet, vinden, sandet og saltet. Her i det nordvestligste Danmark findes et enestående og vildt naturområde, som vi i fællesskab skal værne om og udvikle. Foto af udsigten fra det kommende nationalparkcenter i Nr. Vorupør taget af Mette Johnsen

Pedel el.lign. søges til Nationalparkcenter Thy m.m.

Kunne du tænke dig at hjælpe med at holde vores informationssteder kørende? Trives du med praktiske opgaver og en varieret arbejdsdag – så er det måske dig, vi søger som pedel til Nationalparkcenter Thy mm.

Nationalpark Thy ønsker at ansætte en pedel (M/K) 20 t/uge i en fast stilling. Arbejdsopgaverne er af praktisk karakter såsom rengøring, opsyn og mindre drifts- og vedligeholdelsesopgaver i vores nye Nationalparkcenter Thy samt infohuset på Stenbjerg Landingsplads. Omfanget af arbejdet er forskelligt henover ugen og året, med forventeligt mest travlt i sommermånederne og i weekender. 

Læs meget mere og ansøg stillingen via dette link. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 17/03-2021.

For spørgsmål vedr. pedelstillingen bedes du kontakte Martin Blirup.

Assistent til frivilligområdet m.m. i Nationalpark Thy

Kunne du tænke dig at hjælpe vores mange frivillige i Nationalpark Thy? Trives du med administration og en varieret arbejdsdag – så er det måske dig, vi søger som assistent til frivilligområdet mm.    

Nationalpark Thy har mere end 200 frivillige, der bl.a. bidrager med at være nationalparkens ansigter udadtil på besøgssteder som Nationalparkcenter Thy (der åbner i maj), Stenbjerg Landingsplads og Lodbjerg Fyr. Det har en stor værdi for nationalparken, men det afføder også en række administrative opgaver, som vi har behov for din hjælp til. 

Arbejdstiden er 32 t/uge.  

Læs meget mere og ansøg stillingen via dette link. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 18/03-2021.

For spørgsmål vedr. assistentstillingen bedes du kontakte Cathrine Lykke Sørensen.

Martin Blirup

Title: Kontor- og økonomimedarbejder
Phone: 22 22 16 32

Cathrine Lykke Sørensen

Title: Frivilligkoordinator og naturvejleder
Mobile: 40 59 73 88