En hyggelig eftermiddag i naturens tegn

09-05-2018

Byg redekasser og insekthoteller, find krible krable dyr og lær mere om blomster og bier, når nationalparkens naturmedarbejdere inviterer til naturdag i nationalparken fredag efter Kristi himmelfart.

Vores velplejede haver ser måske nok flotte ud, men for insekterne betyder det boligmangel. Men med et insekthotel i haven tiltrækkes mange forskellige insekter og giver dem mulighed for at bo, spise og yngle.

Har du mod på at gøre en indsats for naturen i din egen have, så tag familie og venner under armen fredag efter Kristi himmelfart og brug et par timer i naturens tegn. Her vil nationalparkens naturmedarbejdere være til stede og fortælle, hvordan du hjælper naturen på vej lige netop på din grund.

Arrangementet finder sted fredag den 11. maj 2018 på Skjærbakken 17 i Vangså  kl. 13 – 16.

  • Få mere viden om, hvad man som grundejer kan gøre for naturen
  • Byg et insekthotel eller en redekasse
  • Krible krable tur kl. 13.15
  • Guidet vandretur om naturen i sommerhusområdet kl. 14.15
  • Guidet fugletur kl. 15.15

 Alle er velkomne. Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Og ejer du en sommerhusgrund i området, vil der hele weekenden fra torsdag d. 10. maj til mandag d. 14. maj stå en haveaffaldscontainer i Vangså, som du gerne må smide træer og buske i.

Bemærk arrangementet fandt også sted i Lyngby den 28. april 2018.

 Projektet er et samarbejde mellem Støtteforeningen for Nationalpark Thy, Kystbyernes Netværk, Dansk Ornitologisk Forening, Danmarks Naturfredningsforening Thy, Naturplejenetværket Nordvestjylland, Biologisk Forening for Nordvestjylland, Landbo Thy, Thisted Kommune og  Nationalparkfond Thy. 

Projektet støttes økonomisk af Johanne Henriette og Hans Kristian Madsens Hjælpefond for Dyr af 31/12 1999  samt Støtteforeningen for Nationalpark Thy og Nationalparkfond Thy.

 

 

 

 

 

 

 

Anna Gudrun Worm

Title: Naturprojektleder
Mobile: 22 25 72 43