Nysgerrig på Nationalpark Thy? Find alt materiale om parken i den nye litteraturdatabase

11-12-2018

Igen har frivillige kræfter taget et godt initiativ i Nationalpark Thy, og for flere år siden begyndte de arbejdet med at samle alt relevant materiale om parken sammen. Databasen er nu opdateret og klar til at blive brugt af alle interesserede.

Litteraturdatabasen fra Nationalpark Thy er nu opdateret og indeholder mange spændende publikationer.

Efter at have ligget stille i et par år er litteraturdatabasen nu opdateret, og her findes et væld af spændende artikler, bøger, forskningsafhandlinger og meget mere. Man kan finde information på både dansk, engelsk og tysk.

Målet med databasen er at samle alt relevant litteratur om Nationalpark Thy – også det som af den ene eller anden grund ikke er søgbart andre steder. Her kan forskere, formidlere og alle andre med særlig interesse for Nationalpark Thy danne sig et overblik over den viden, der på nuværende tidspunkt findes om nationalparken og med et godt overblik fortsætte jagten på spændende information om alt fra laver og mosser til strategier og nationalparkplaner.

Databasen bliver fremover opdateret én gang om året, men man er velkommen til løbende at kontakte nationalparken, hvis man har materialer eller kendskab til materialer, som skal med i databasen.

Mere information om litteraturdatabasen findes her, og her kommer man direkte til litteraturdatabasen.

Martin Blirup

Title: Kontor- og økonomimedarbejder
Phone: 72 54 15 08
Mobile: 22 22 16 32