To ledige stillinger i Nationalpark Thy

19-05-2017

Har du lyst til at arbejde i Nationalpark Thy?

Vi har i øjeblikket to ledige stillinger i sekretariatet for Nationalpark Thy. Har du de rette kvalifikationer og lyst til at arbejde i og med natur og mennesker i Danmarks største vildmark, så se mere her.

Projektleder på naturområdet:

Som projektleder skal du planlægge, igangsætte og gennemføre naturprojekter i tæt samarbejde med lodsejere, myndigheder og rådgivere især i relation til genskabelse af naturlig hydrologi og bedre sammenhæng i klitnaturen. Du skal desuden medvirke til at igangsætte et program for basisregistrering og naturovervågning. Dertil kommer, at du har lyst til at bidrage med viden om naturen til kolleger og samarbejdspartnere og har lyst til at i løsningen af andre af nationalparkens forskelligartede opgaver. Vi forventer blandt andet, at du har en relevant uddannelse og solid erfaring indenfor området, har interesse for naturen, kendskab til lovgivning og har lyst til at arbejde i en ung netværksorganisation ledet af en bredt sammensat bestyrelse.

Ansøgning skal sendes elektronisk senest 4. juni 2017 via linket her:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=104342&DepartmentId=8012&MediaId=5

 

Frivilligkoordinator:

Som frivilligkoordinator skal du facilitere og koordinere nationalparkens frivillige, planlægge og igangsætte frivilligprojekter i tæt samarbejde med lodsejere og organisationer. Du skal desuden videreudvikle organiseringen af frivillige med henblik på mere selvstyrende grupper. Endelig skal du medvirke til at igangsætte et program for folkelig naturovervågning og i øvrigt indgå i løsningen af andre af nationalparkens forskelligartede opgaver. Vi forventer blandt andet, at du har en relevant uddannelse indenfor nationalparkens ansvarsområde, har erfaring med at arbejde med frivillige i tilknytning til natur, er god til at samarbejde bredt med mange forskellige mennesker og har interesse for naturen.  

Ansøgning skal sendes elektronisk senest 28. maj 2017 via linket her:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=104348&DepartmentId=8012&MediaId=5