Naturen lige i hovedet ‐ Lokal Støtte og Opbakning til Nationalparkcenter Thy

14-01-2016

Støtteforeningen Nationalpark Thy har iværksat en indsamlingskampagne, hvor målet er én million kroner samt bred lokal opbakning og støtte til planerne bag
centret.

undefined

Nationalpark Thy har en ambition om at skabe en port til nationalparken, der kombinerer det bedste fra en oplevelsesdestination med en læringsfacilitet.

Porten skal være en dynamo for hele Thy og opbygges som en lokal forankret platform. På en nyskabende og bæredygtig måde aktiveres det store udbud, som kun Thy kan byde på i formidlingen af natur og kulturhistorie i Nationalpark Thy.

Som landets første nationalparkcenter skal det desuden demonstrere, hvordan man kan udvikle et bæredygtigt byggeri, i et af landets mest naturskønne områder i klimakommunen Thisted. Forudsætningen for, at et projekt med denne beliggenhed kan blive bæredygtigt i både miljømæssig, social og økonomisk forstand vil kræve, at det kendetegnes ved en høj grad af et stærkt samspil med egnen og lokalmiljøet.

Derfor søsætter Støtteforeningen Nationalpark Thy nu en indsamlingskampagne. Kampagnens mål er én million lokale kroner, samt synliggørelse af en bred lokal opbakning fra private, foreninger og virksomheder. Kampagnen starter officielt den 15. januar.

Sparekassen Thy er gået forrest med en støtte og opbakning, og har valg at doble alle bidrag op med en øvre grænse på 500.000 kr. Kampagnen er derfor kommet rigtig godt fra land.

 

Se mere på www.støtnationalparkcenterthy.dk