Nationalpark Thys sekretariat flytter til Hurup

23-01-2013
Nyhed Institution Nyhedsinformation Borgere Erhverv Journalister Danmark Nationalparkforside NP-Thy Også vises på NST Thy

Den 1. februar 2012 flytter Nationalpark Thys sekretariat ind i lejede lokaler hos Thisted Kommune på Kirkevej 9 i Hurup.

Nationalparken får to nye medarbejdere den 1. februar. Flytningen er et resultat af, at lokalerne hos vores nuværende værter, Naturstyrelsen Thy, ikke kan rumme flere ansatte.

Vi har været glade for at bo hos Naturstyrelsen Thy, men glæder os også til at udnytte de muligheder, vi får for at arbejde tættere sammen med kommunens ansatte i Teknisk forvaltning.

Nationalparkens nye adresse er Nationalpark Thy, Kirkevej 9, 1. sal, postbox 207, 7760 Hurup.

Desværre kommer fastnettelefonerne ikke til at virke, før der er etableret en fiberforbindelse ultimo februar. Indtil da, må I benytte mailadresser eller mobilnumre på de enkelte medarbejdere.

Se sekretariatets kontaktinformationer her