To nye medarbejdere er startet i Nationalpark Thy

01-02-2013
Nyhed Institution Generel information Borgere Danmark Nationalparkforside NP-Thy Også vises på NST Thy

Fredag den 1. februar 2013 startede nationalparkens to nye medarbejdere i to nyoprettede projektstillinger.

Michael Levisen Nielsen er ansat som projektkonsulent i projektet Panorama:Powered by cycling, som har til formål at tilføje nyt indhold - gode oplevelser på cykel - til den traditionelle kystturisme og derigennem medvirke til økonomisk vækst i kystområderne.

De to kystruter, der indgår i Powered by Cycling:Panorama er Vestkystruten fra Tønder til Skagen (560 km), og København - Berlin ruten fra Gedser til København (240 km).

Projektets aktiviteter fordeler sig på tre indsatsområder:

  • Bedre infrastruktur (belægning, skiltning m.m.)
  • Udvikling af service (cykelvenlig overnatning, ladestationer, guidning m.m.)
  • Formidling og salg (markedsføring, pakkerejser)

"Jeg glæder mig meget til at samarbejde med borgere, turisterhvervet, foreninger og kolleger om at få flere turister ud på cykeloplevelser i Thy og Nordjylland" fortæller Michael Levisen Nielsen.

Thorbjørn Stenholm er ansat som projektleder i et erhvervsprojekt, som skal afdække potentialer og barrierer for udvikling af erhvervslivet i og omkring Nationalpark Thy – med fokus på bæredygtighed og nationalparkens naturgivne ressourcer.

"Jeg ser mest frem til at udvikle nye ehvervsmuligheder i nationalparken, baseret på de naturgivne og menneskelige styrker som området rummer" fortæller Thorbjørn Stenholm.

Begge medarbejdere får arbejdsplads i nationalparkens nye lokaler sammen med resten af sekretariatet på Kirkevej 9 i Hurup.

Yderligere oplysninger kan fås hos Else Østergaard Andersen, Obfuscated Email , leder af Nationalpark Thy.

Kort over Nationalpark Thy


Se Nationalpark TV