Hvad kan de 15-20 årige bruge nationalparken til?

28-03-2012
Nyhed Institution Nyhedsinformation Borgere Journalister Uddannelsesinstitutioner Danmark Nationalparkforside NP-Thy Også vises på NST Thy

Hvad kan de 15-20 årige bruge nationalparken til? Det spørgsmål håber Nationalpark Thy at få svar i en undersøgelse, som gennemføres ind til den 1. april 2012.

Elever fra Thisted Gymnasium har formuleret et spørgeskemaet, som målgruppen kan besvare online bl.a. på de lokale uddannelsesinstitutioners websider. Formålet med undersøgelsen er at afdække de lokale unges kendskab til nationalparken, deres ønsker til aktiviteter, arrangementer og besøgsmuligheder i parken.

"Vi ved af erfaring, at nationalparken har en god tiltrækningskraft på målgrupperne over 50 år, men vi ser ikke i samme grad de 15-20 årige i nationalparken. På nuværende tidspunkt har vi kun lidt viden om, hvorfor det forholder sig sådan, men med undersøgelsen regner vi med at få nogle bud på hvorfor" Det fortæller Nationalpark Thys projektleder Bo Immersen.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Projektleder Bo Immersen på Obfuscated Email eller på tlf. 9619 1500.

Kort over Nationalpark Thy


Se Nationalpark TV