Sæsonstart i Nationalpark Thy

20-03-2012
Nyhed Institution Natur Naturbeskyttelse Naturforvaltning Generel information Nyhedsinformation Borgere Journalister Danmark Nationalparkforside NP-Thy Også vises på NST Thy

- med naturpleje og friskrøget torsk

1. april kl.12.00 åbner Thy Nationalparks lille Temacenter på Stenbjerg Landingsplads for sin 3. sæson.

Herefter vil centret være åbent fra 13 til 17 hver dag frem til 31. oktober 2012. I centret kan man møde en af de frivillige formidlere der er opdateret med aktiviteter og som kender området rigtig godt. Derudover er det også muligt at købe en kop kaffe eller en is med smag af nationalpark, samt postkort og bøger fra Nationalpark Thy.

Inden selve åbningen samles vi kl.10.00 og giver klitheden en hjælpende hånd, ved at rydde et areal ved Sdr. Vorupør for bjergfyr. Efter arbejdet mødes vi til friskrøget torsk (som en af de frivillige formidlere røger mens heden bliver ryddet), sandwich og øl/vand ved Temacentret Stenbjerg Landingsplads. Herefter åbner Temacenteret.

Ud over bidraget med et par timers naturpleje er begge arrangementer gratis .

Så hvis du, naboen eller vennerne har lyst til en hyggelig dag er:

Tilmelding til pleje af klitheden: senest d. 29. marts på Obfuscated Email eller 96 19 15 00

Mødested: Jens Søndergaards vej 4, ved det gule hus med galionsfiguren (som tidligere var ejet af maleren Jens Søndergård) Medbring: evt. grensaks og arbejdshandsker.

Arrangør: Støtteforeningen Nationalpark Thy og Nationalpark Thy

Kort over Nationalpark Thy


Se Nationalpark TV