Fotokonkurrence - Hvordan ser du Nationalpark Thy?

25-07-2012
Nyhed Natur, planter og dyr Generel information Borgere Danmark Nationalparkforside NP-Thy Også vises på NST Thy

Hvordan ser du Nationalpark Thy?

Alle har sit eget syn på livet. Når man bevæger sig rundt i Nationalpark Thy ligger hver oplevelse i øjnene på beskueren. De ting du synes er speciel, ser en anden måske ikke?

Derfor er det nu tid til at dele dine personlige oplevelser og observationer i nationalparken! Vis os, hvordan du oplever naturen, kulturen og fortællingerne ved at sende os dit billede og deltag i konkurrencen “Nationalpark Thy - gennem mit objektiv”.
For at deltage skal du poste dit Nationalpark Thy billede samt beskrivende tekst på vores Facebookside ”Nationalpark Thy” eller send en mail med billede, tekst, sted og navn til Obfuscated Email . Ved deltagelse overdrager du rettighederne af billedet til Nationalpark Thy.

Konkurrencen bliver afgjort i slutningen af august, hvor de fem bedste billeder bliver udpeget. Fotograferne bliver herefter kontaktet og modtager en af følgende præmier:

1. plads

Fotobogen ”Nationalpark Thy – natur i særklasse”

2. plads

Kogebogen ”Thy til sanserne”

3. plads

Bogen ”Kunstnerne i Nationalpark Thy”

4.-5. plads

Cykel- og vandrefolderen ”På sporet af Nationalpark Thy”

Hvis du vil, så kan du se nogle flotte billeder fra Nationalpark Thy her . Måske bliver du inspireret. Vi opfordrer i hvert fald ALLE til at tage kameraet med ud på oplevelser i nationalparken og knipse løs.

Kort over Nationalpark Thy


Se Nationalpark TV