Frivilligkoordinator til Nationalpark Thy

23-03-2018

Elsker du vild natur, og kan du lide at arbejde med mennesker? Og kan du trives i krydsfeltet mellem kollegaer, bestyrelse og råd på den ene side og frivillige med stor virkelyst, høje forventninger og idérigdom på den anden side?

Så har vi den rette stilling til dig.
Lodbjerg Fyr i den sydlige del af Nationalpark Thy slår sidst på efteråret 2018 dørene op efter en gennemgribende renovering. Det vil være din første opgave at sikre lokal forankring og liv på fyret.

Frivilligkoordinatoren vil også blive fyrmester eller fyrmoster på Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy

Nationalpark Thy er skabt af havet, vinden, sandet og saltet. Her i det nordvestligste Danmark findes et enestående og vildt naturområde, som vi i fællesskab skal værne om og udvikle. Vores arbejde i nationalparksekretariatet tager udgangspunkt i Nationalparkplan 2016-22. Blandt indsatserne er at udbygge et stort netværk af frivillige, der involveres i nationalparkens udvikling, informationsvirksomhed og drift. Udover Lodbjerg Fyr forventes det, at du gradvist indgår i de faste driftsopgaver og projekter i tæt samarbejde med den anden frivilligkoordinator og det øvrige sekretariat.

Arbejdsopgaver

Som frivilligkoordinator skal du:

• Opdyrke en større involvering ved Lodbjerg Fyr fra fx foreninger, frivillige og virksomheder, som kan være medskaber af nye tilbud til fyrets mange besøgende.
  • Styre økonomi og regnskab for Lodbjerg Fyr
  • Samarbejde med nationalparkens anden frivilligkoordinator om at videreudvikle organiseringen af de frivillige ved nationalparkens øvrige besøgssteder
  • Indgå i løsningen af andre af nationalparkens opgaver i relation til planlægning, udvikling, forskning, undervisning, informationsvirksomhed, samt øvrige sekretariatsopgaver

Faglige kvalifikationer

Som frivilligkoordinator forventes det, at du:

• Har en relevant uddannelse indenfor nationalparkens ansvarsområde, gerne på kandidatniveau
  • Har erfaring med at arbejde med frivillige
  • Har erfaring med regnskab og økonomistyring og har en god forretningssans
  • Har gode it-kundskaber
  • Har interesse for den danske natur, herunder gerne et kendskab til nationalparken

Kompetenceprofil

Som frivilligkoordinator forventes det, at du:

• Er god til at samarbejde, koordinere, skabe gode relationer, sikre involvering og ejerskab
  • Brænder for effektivisering, organisering, struktur og evner at sætte faste opgaver i system
  • Arbejder selvstændigt og samtidig kan være en del af et team
  • Er tålmodig og har en positiv og humoristisk indstilling, der bidrager til en god stemning på arbejdspladsen
  • Har et godt overblik, sans for detaljer og gode kommunikative evner

Dertil kommer, at du har kørekort til personbil og mulighed for at stille bil til rådighed til arbejdet.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overensstemmelse med Finansministeriet og den faglige organisation. Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.
Stillingen er en toårig projektstilling og ønskes besat snarest muligt.
Ansættelsesområdet er Nationalpark Thy. Du vil referere til nationalparkens leder, Else Østergaard Andersen. Arbejdsstedet er indtil videre: Kirkevej 9, 7760 Hurup.

Flere oplysninger fås hos nationalparkens frivilligkoordinator Cathrine Lykke Sørensen, tlf. 72 54 15 04 eller mobil 40 59 73 88.

Sådan søger du

Stillingen søges elektronisk ved at trykke på ”send ansøgning” her.

Vi skal have dine oplysninger, ansøgning og CV senest søndag d. 15. april 2018. Vi forventer at holde samtaler mandag d. 23. og tirsdag d. 24. april.

Nationalparken betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.